Uživo: Crno-beli se na prvom mestu zagrevaju za plej-of, Partizan - FMP 32:39

Izvor: Blic, 02.Jun.2014, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Crno-beli se na prvom mestu zagrevaju za plej-of, Partizan - FMP 32:39

Košarkaši Partizana dočekuju FMP iz Železnika u novobeogradskoj Hali sportova, u okviru pretposlednjeg kola šampionata, a ovaj meč možete pratiti uživo uz Blicsport.

Crno-beli u duel ulaze posle pobede nad Crvenom zvezdom nakon produžetka, dok je FMP iznenadio Radnički iz Kragujevca. Meč je imao uvertiru i porukom Duška Vujoševića navijačima da ne vređaju pleja gostiju Filipa Čovića, na šta je prvi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << čovek Crvene zvezde Nebojša Čović odgovorio saopštenjem.

Pružio je Vujošević Bezbradici šansu kao starteru, on je i na početku preuzimao šuteve i promašivao, a Milutinov i Bogdanović su doneli vođstvo Partizanu, na šta je Gudurić odgovarao trojkom.

Veliku rolu na startu druge deonice, pri rezultatu 18:15 za FMP, odigrao je Filip Čović koji je preuzeo odgovornost i uspeo do 13. minuta susreta da zabeleži devet poena, iako mu procenti šuta nisu bili sjajni.

FMP je uspevao da održi razliku protiv šampiona, iako je Bogdan Bogdanović imao 100 odsto šuta sa slobodnih bacanja i za dva poena (34:28). Uz Čovića, u gostujućem timu probudio se Gudurić koji je dao svoj doprinos, a Matić je dva minuta pre kraja poluvremena pogodio trojku za "+9".

U poslednjem kolu, tim Duška Vujoševića će se za plej-of zagrejati protvi Mega Vizure, dok će FMP ugostiti Crnokosu. Baš timu iz Kosjerića gostuje Crvene zvezda u ovom kolu, parovi su još Metalac - Borac i Radnički - Mega

Vizura.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Kragujevac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.