Stiglo saopštenje iz Humske: Ko mimo pravila odlučuje o šampionu Srbije?

Izvor: Sportske.net, 25.Feb.2018, 19:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stiglo saopštenje iz Humske: "Ko mimo pravila odlučuje o šampionu Srbije?"

Sat vremena nakon završetka poslednje utakmice 24. kola Super lige Srbije iz Humske stiže zvanično saopštenje za javnost.

Poslednja utakmica 24. kola Super lige Srbije odigrana je tokom popodneva u Humskoj gde su fudbaleri Partizana i Zemuna remizirali rezultatom 1:1.

Gosti su poveli golom iz penala, domaćin izjednačio pogotkom Saše Zdjelara u sudijskoj nadoknadi vremena.

Nezadovoljni konačnim ishodom utakmice i činjenicom da su gol primili "iz nepostojećeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << penala", iz Humske su se oglasili saopštenjem za javnost koje prenosimo u celini.

"Nakon današnje utakmice između FK Partizan i FK Zemun, prinuđeni smo da se obratimo fudbalskoj javnosti. U proteklom periodu upozoravali smo na tretman koji FK Partizan ima u domaćim takmičenjima. Danas, sa žaljenjem i ogorčenošću moramo da konstatujemo da smo bili u pravu.

Naša ekipa je na današnjoj utakmici oštećena na drastičan način - dosuđivanjem nepostojećeg jedanaesterca u korist FK Zemun, pri rezultatu 0:0. Pregledom video snimka, očigledno je, van svake sumnje, da nije postojao ni najmanji fizički kontakt između igrača FK Partizan i igrača FK Zemun. Koji je to kontakt glavni sudija meča video tom prilikom, ostaće tajna za sve učesnike ove utakmice, kao i celokupnu fudbalsku javnost u Srbiji. Time je FK Partizan onemogućen da trijumfuje u ovoj utakmici.

Ne možemo a da se ne zapitamo, kome je u interesu da mimo pravila fudbalske igre, naočigled sportske javnosti, odlučuje o šampionu Srbije?

FK Partizan će se zvaničnim putem obratiti nadležnim fudbalskim organima i uložiti žalbu na današnje suđenje. Ukoliko se ovakvo drastično suđenje na štetu našeg kluba nastavi i u narednim utakmicama, unapred upozoravamo da ne možemo i nećemo sedeti skrštenih ruku
", navodi se u saopštenju dostavljenom medijima.

Partizan nakon remija sa Zemunom ima 11 bodova manje u odnosu na vodeću Crvenu zvezdu i mnogi su mišljenja da je borba za titulu već sada okončana iako do kraja ligaškog dela takmičenja ima još šest kola, a potom sledi deljenje bodova i sedam kola plej-ofa.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Saopštenje Partizana: Drastično smo oštećeni - penal nije postojao! Kome je u interesu da mimo pravila odlučuje o šampionu?

Izvor: MozzartSport.com, 25.Feb.2018

Ne prestaju turbulencije u srpskom fudbalu. Posle nerešenog rezultata protiv Zemuna (1:1) sada se oglasio Partizan. U saopštenju javnosti crno-beli navode da penal iz kog je Zemun stigao do vođstva nije postojao. Takođe, iz aktuelnog šampiona Srbije poručuju da će uložiti žalbu na današnje...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.