Rodić režirao eskpresni preokret Zvezde u ledenoj Subotici

Izvor: B92, 25.Feb.2018, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rodić režirao eskpresni preokret Zvezde u ledenoj Subotici

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Spartak u Subotici rezultatom 2:1 u prvoj nedeljnoj utakmici 24. kola Superlige Srbije. Utakmica je bila pod znakom pitanja zbog zaleđenog terena, oba kluba zatražila su odlaganje, ali je sudija Danilo Grujić ipak doneo odluku da bude odigrana.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan,   Subotica

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Spor teren i brz preokret: Rodić za pobedu Zvezde!

Izvor: Mondo, 25.Feb.2018

Crveno-beli slavili u Subotici, u veoma teškim uslovima za igru. Pešić promašio penal, Spartak poveo, a onda je na scenu stupio levi bek Beograđana...Uskoro opširnije....SPARTAK - CRVENA ZVEZDA 1:2 (1:2)!..- kraj utakmice, pobeda Zvezde -..92' Dvostruka izmena u Spartaku. Izlaze Čečarić i Glavčić,...

Nastavak na Mondo...

Milojević: Postoji problem, ali optimista sam

Izvor: B92, 25.Feb.2018

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević zadovljan je pobedom nad Spartakom ali ističe da nije sve idealno u igri crveno-belih. Zvezda je posle preokreta slavila 2:1 u Subotici, gde je propustila dosta šansi da reši meč pre isteka 90. minuta.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.