Šampioni, nemoguća misija je uspešno izvršena! Marko Nikolić se dirljivo oprostio od igrača Partizana

Izvor: Telegraf.rs, 02.Jun.2017, 10:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šampioni, nemoguća misija je uspešno izvršena! Marko Nikolić se dirljivo oprostio od igrača Partizana

Sada već bivši šef stručnog štaba Partizana, Marko Nikolić, oprostio se od igrača u zajedničkom razgovoru emotivnom porukom. On je podneo ostavku na mestu trenera Partizana, i prihvatio basnoslovnu ponudu Videotona.

- Šampioni, večna zahvalnost za sve sto ste uradili ove godine! Ponosan sam na svakoga od vas! Napisali ste i ušli u istoriju Partizana. >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Bilo je zadovoljstvo raditi sa vama... Nemoguća misija uspešno završena. Moj telefon je svakome od vas uvek otvoren za svaku vrstu sportske i svake druge pomoći. Do sledećeg puta... - poručio je Nikolić.

Igrači su mu se zahvalili na svemu učinjenom za klub, veri koju je pokazao u njih kada su ih svi otpisali, borbi za duplu krunu i motivaciju do poslednje kapi znoja i poželeli mu mnogo sreće u daljem radu.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikolić igračima Partizana: Nemoguća misija uspešno završena

Izvor: Beta, 02.Jun.2017

Doskorašnji trener Partizana Marko Nikolić oprostio se od fudbalera crno-belih i poručio im da je ponosan na njih i da je bilo zadovoljstvo raditi sa njima.Nikolić je ove sezone sa Partizanom osvojio "duplu krunu", a samo nekoliko dana po osvajanju trofeja u Kupu Srbije podneo je ostavku. On se sa...

Nastavak na Beta...

Nikolić: Šampioni, ispisali ste istoriju Partizana

Izvor: N1 televizija, 02.Jun.2017

Doskorašnji trener Partizana Marko Nikolić oprostio se od fudbalera, kojima se zahvalio za sve što su uradili tokom minule sezone... "Šampioni, večna zahvalnost za sve što ste uradili ove godine. Ponosan sam na svakoga od vas. Napisali ste i ušli u istoriju Partizana. Bilo je zadovoljstvo raditi...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.