Partizan se muči, grobari opet kritikuju, šta je sad problem? (TVITOVI) (foto)

Izvor: Sportske.net, 25.Feb.2018, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan se muči, ''grobari'' opet kritikuju, šta je sad problem? (TVITOVI) (foto)

Gde je stao u Plzenju, Partizan nastavio i danas, tokom prvog poluvremena utakmice sa Zemunom.

Prava monotonija u Humskoj ovog zimskog popodneva, kako zbog sablasno praznih tribina, tako i zbog onoga što su ekipe Partizana i Zemuna pokazale u većem delu prvog poluvremena.

Golova nema, rezultat posle prvih 45 minuta je 0:0, a sve do 40. minuta >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bukvalno ništa zanimljivo nije moglo da se vidi na terenu.

Tada je Marko Janković uputio oštar centaršut u peterac gostiju, a Vučić je ispred gol linije reagovao i sprečio vođstvo crno-belih.

Minut kasnije usledio je opasan napad gostiju, crno-beli su se odbranili, a onda je Danilo Pantić imao jedinu pravu priliku na utakmici, šutirao je sa petnaestak metara pod prečku, ali je golman  Zemuna odlično reagovao.

U prilogu su neki od utisaka navijača Partizana tokom prvog poluvremena ove utakmice.

Inače, crno-beli su prvo poluvreme odigrali bez Tavambe, u nastavku treba očekivati njegov ulazak...

-

Čekajte ljudi, realno mi mislimo da sa ovom igrom idemo po trofeje ???!! Nikad tužnije... #fkp

— Strahinja Jakić (@StrahinjaJakic) February 25, 2018

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zamalo "Munze konza" u Humskoj, Partizan prosuo dva boda! (video)

Izvor: Sportske.net, 25.Feb.2018

Da li su se crno-beli, tri dana posle eliminacije iz Evrope, danas oprostili i od domaće titule? Zvezdina prednost postala dvocifrena...Da kritike koje su na račun svojih ljubimaca navijači Partizana upućivali posle mečeva u Lučanima i Plzenju, nisu bile neosnovane, pokazao je i današnji susret...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.