Leonardo zabrinjava Grobare: Prvo fotka u majici Anžija, pa problematična poruka! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 28.Apr.2017, 00:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leonardo zabrinjava Grobare: Prvo fotka u majici Anžija, pa problematična poruka! (FOTO)

Fudbaler Partizana Leonardo otkrio je na Instagramu da se suočava sa problemima, što je zabrinulo Grobare.

Najbolji igrač crno-belih nije bio starter protiv Vojvodine, a na društvenoj mreži Instagram je prethodno okačio fotografiju u dresu bivšeg kluba Anžija. Tada je probudio sumnju da nešto nije u redu, protiv Vojvodine je od 64. minuta delovao nervozno na terenu, a kasnije je napisao zabrinjavajuću poruku.

- Siguran sam da ću pobediti sve svoje probleme, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << u životu nije uvek sve kako bismo hteli, ima uspona i padova. Nije lako ispuniti dečačke snove, često se suočavamo sa problemima, ali ne smemo izgubiti veru u sebe.

Inače, on se krajem februara pobunio jer nije dobio aneks ugovora koji bi mu omogućio bonus od 100.000 evra, pa se sada podgreva sumnja da je nešto novo problem. Protiv Vojvodine, čak je udario šamar Bogdanu Planiću, što sudija Danilo Grujić nije video.

A post shared by Leonardo Souza (@leozim42) on Apr 24, 2017 at 6:14am PDT

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Da li je Leonardo nezadovoljan u Partizanu? (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2017

Ovo se nije očekivalo...Šta se dešava sa Leonardom? Najbolji fdbaler Partizana bio je vidno nervozan tokom meča polufinala Kupa Srbije sa Vojvodinom, u kojem je kročio na teren u 66. minutu, a kasnije je bio akter incidenta sa Bogdanom Planićem u kojem je prošao nekažnjeno...Brazilac nije bio...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Leonardo u novoj "instagram" epizodi - Šta mu nije po volji? (foto)

Izvor: Sportske.net, 28.Apr.2017

Najbolji fudbaler Partizana, možda i domaće Superlige, Leonardo, ponovo ima problema što je podelio sa svima nama na Instagramu...Instagram je često ispovedaonica Leonarda, fudbalera Partizana...Jedan od najboljih fudbalera domaćeg šampionata, ako ne i najbolji, nije počeo meč protiv Vojvodine...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.