SALVA GADOSTI: Uroš Luković posle derbija napadnut na neljudski način (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 27.Apr.2017, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SALVA GADOSTI: Uroš Luković posle derbija napadnut na neljudski način (FOTO)

Centar Partizana je preko društvenih mreža primio veoma neprijatnu poruku.
Jedan od onih koji i ne simpatišu preterano lik i delo Uroša Lukovića se obratio centru crno-belih.
Luković je na svom Instagram profilu sa svojim pratiocima podelio fotografiju na kojoj se nalazi u jednom ‘vazdušnom duelu’ sa Nemanjom Dangubićem.
Nije prošlo mnogo vremena, a Luković se još jednom svojim pratiocima ‘obratio’ fotografijom na kojoj se vidi >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << poruka jednog od onih kojima se nije svidelo ono što je Luković objavio, ali su to interpretirali na pogrešan način.
Centar Partizana je bio jedan od najboljih u porazu crno-belih od Crvene zvezde u ‘večitom derbiju’. Imao je jedan manji sukob sa kapitenom Zvezde Lukom Mitrovićem, nakon čega je zaradio tehničku grešku i kaznu od Superlige u iznosu od 12.000 dinara.
FOTO: INSTAGRAM PRINTSCREEN

The post SALVA GADOSTI: Uroš Luković posle derbija napadnut na neljudski način (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Leonardo zabrinjava Grobare: Prvo fotka u majici Anžija, pa problematična poruka! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 28.Apr.2017, 00:18

Fudbaler Partizana Leonardo otkrio je na Instagramu da se suočava sa problemima, što je zabrinulo Grobare...Najbolji igrač crno-belih nije bio starter protiv Vojvodine, a na društvenoj mreži Instagram je prethodno okačio fotografiju u dresu bivšeg kluba Anžija. Tada je probudio sumnju da nešto...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.