Leonardo u novoj instagram epizodi - Šta mu nije po volji? (foto)

Izvor: Sportske.net, 28.Apr.2017, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leonardo u novoj "instagram" epizodi - Šta mu nije po volji? (foto)

Najbolji fudbaler Partizana, možda i domaće Superlige, Leonardo, ponovo ima problema što je podelio sa svima nama na Instagramu.

Instagram je često ispovedaonica Leonarda, fudbalera Partizana.

Jedan od najboljih fudbalera domaćeg šampionata, ako ne i najbolji, nije počeo meč protiv Vojvodine jer trener Marko Nikolić smatra da mu je potrebno bilo da odmori pred napor u Superligi, pa je igrao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u drugom delu tog meča.



"Siguran sam da ću pobediti sve probleme"
, napisao je Leonardo na Instagramu, ali uz fotografiju na kojoj je sa Partizanovim doktorom Ilijom Rosićem i fizioterapeutom, Igorom Krtinićem.

O čemu se radi, teško je zaključiti. Marko Nikolić nije naveo da je on povređen, a zastava Brazila u njegovoj objavi možda govori i da mu nedostaje otadžbina.

Samo dan pre toga Leonardo je objavio još jednu poruku, o kojoj ste mogli da čitate OVDE.

Dobro vam je poznato da je Leonardo bio veoma nervozan tokom utakmice sa Vojvodinom, čak je i udario Bogdana Planića.

Planić ''grmi'', Leonardo ga ošamario?! https://t.co/CZmAcij7WR

— Sportske.net (@sportske) April 26, 2017

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.