Izvor: MozzartSport.com, 27.Jul.2021, 08:55

Rašović: Kazahstan ne daje realnu sliku, razmišljamo samo o Australiji

Selekcija bivše sovjetske republike kao sparing partner

Posle neubedljivog početka i poraza od Španije, vaterpolisti Srbije deklasirali su Kazahstan. Popravni je odrađen rutinski protiv tima od kojeg se, budimo realni, nije ni očekivalo da bi mogao da napravi probleme Delfinima.

"Drago mi je da smo pobedili i ostvarili prvi trijumf na olimpijskom turniru i nadam se da ćemo tako nastaviti. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Bitna pobeda za nas da se malo psihički podignemo i da se spremimo za naredne mečeve koji nas čekaju", rekao je Strahinja Rašović.

Pobedi 19:5 protiv Kazahstana Rašović je doprineo sa tri pogotka i zavredio zvanje drugog strelca utakmice iza Duška Pjetlovića koji je postigao gol više. Bez obzira što je nadigran i pobeđen znatno inferiorniji rival, raspoloženje je znatno popravljeno pred vrlo bitan meč protiv Australije koji je na programu u četvrtak.

"Kazahstan ne daje realnu sliku, uz sve dužno poštovanje, ali imali smo priliku da provežbamo neke stvari koje smo radili na treninzima i koje spremamo za naredne mečeve. Zaboravljamo ovaj duel i okrećemo se na predstojeći protiv Australije što nam je jedan od ključnih mečeva za prolaz u narednu rundu", zaključio je reprezentativac Srbije.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.