Milano: Nađa Higl prva, Najdanovski druga, Čavić treći

Izvor: Blic, 12.Mar.2011, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milano: Nađa Higl prva, Najdanovski druga, Čavić treći

Najuspešnija srpska plivačica Nađa Higl pobedila je prvog dana mitinga "Trofej Milana" na 200 metara prsno sa vremenom od dva minuta, 29 sekundi i tri stotinke.

Reprezentativka Srbije u plivanju Miroslava Najdanovski zauzela je u Milanu drugo mesto u trci na 50 metara slobodnim stilom, ostvarivši rezultat od 26,25 sekundi.

U disciplini 100 slobodno Najdanovski je bila četvrta rezultatom 56,93 sekundi.

Najbolji srpski plivač Milorad Čavić zauzeo je treće >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mesto u disciplini 50 metara delfin, rezultatom 24,31 sekundi. Aktuelni olimpijski vicešampion na 100 metara delfin oprobao se i u trci na 50 metara slobodno u kojoj je zauzeo sedmo mesto u vremenu 23,18 sekundi.

Higl je u dvostruko kraćoj trci od one u kojoj je pobedila - stigla je na cilj trke kao treća u vremenu 1:11,03 minuta, dok je u disciplini 50 metara prsno bila sedma rezutatom 34:13 sekundi.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.