Pogledajte kako je Đoković ponovo imitirao Šarapovu

Izvor: Dzungla.org, 25.Avg.2011, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte kako je Đoković ponovo imitirao Šarapovu

Novak Đoković je po drugi put u veoma kratkom vremenskom razdobolju imitirao najpopularniju rusku teniserku Mariju Šarapovu.
Za razliku od prve imitiacije, u kojoj je najbolji teniser sveta oponašao Ruskinju tokom snimanja reklame, ovoga puta radnja priče smeštena je na teren.
Čuveno skakutanje ruske igračice pokraj osnovne linije, pa pokreti stisnutom pesnicom i nameštanje plave >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << kose uoči servisa - bili su samo deo Noletove imitacije koja je naprasno prestala kada je na njegov udarac - uzvraćeno.
Sa druge strane mreže bila je prava Marija Šarapova, a sve u sklopu reklamne kampanje kompanije koja proizvodi teniske rekete.
 
 

(Izvor: Blic)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.