Pogledajte kako je Đoković ponovo imitirao Mariju Šarapovu

Izvor: Blic, 25.Avg.2011, 09:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte kako je Đoković ponovo imitirao Mariju Šarapovu

Novak Đoković je po drugi put u veoma kratkom vremenskom razdobolju imitirao najpopularniju rusku teniserku Mariju Šarapovu.

Za razliku od prve imitiacije, u kojoj je najbolji teniser sveta oponašao Ruskinju tokom snimanja reklame, ovoga puta radnja priče smeštena je na teren.

Čuveno skakutanje ruske igračice pokraj osnovne linije, pa pokreti stisnutom pesnicom i nameštanje plave kose uoči servisa - bili su samo deo Noletove imitacije koja je naprasno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prestala kada je na njegov udarac - uzvraćeno.

Sa druge strane mreže bila je prava Marija Šarapova, a sve u sklopu reklamne kampanje kompanije koja proizvodi teniske rekete.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković opet imitirao Šarapovu

Izvor: Večernje novosti, 25.Avg.2011

Za razliku od prethodnog puta, kada je Nole oponašao Šarapovu tokom snimanja reklame, sada je rešio da to bude na terenu

Nastavak na Večernje novosti...

Pogledajte kako je Đoković ponovo imitirao Šarapovu

Izvor: Dzungla.org, 25.Avg.2011

Novak Đoković je po drugi put u veoma kratkom vremenskom razdobolju imitirao najpopularniju rusku teniserku Mariju Šarapovu.. Za razliku od prve imitiacije, u kojoj je najbolji teniser sveta oponašao Ruskinju tokom snimanja reklame, ovoga puta radnja priče smeštena je na teren.. Čuveno skakutanje...

Nastavak na Dzungla.org...

Pogledajte kako je Đoković ponovo imitirao Mariju Šarapovu (Video)

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Avg.2011

Novak Đoković je po drugi put u veoma kratkom vremenskom razdobolju imitirao najpopularniju rusku teniserku Mariju Šarapovu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Kad ne možeš da ga pobediš, pridruži mu se: Nole i Šarapova pozivaju fanove da ih imitiraju! (VIDEO)

Izvor: Scandal.rs, 26.Avg.2011, 02:39

Pre nekoliko dana je Novak Đoković imitirao Mariju Šarapovu, a ona mu je kroz šalu uputila i neke kritike kako bi njegove imitacije bile još bolje.  Nole je okačio novi klip gde imitira svoju koleginicu, ali ovaj put na terenu. Marketinškoj službi 'Head'-a su očigledno dali dobru ideju, koja...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.