Izvor: Blic, 23.Maj.2024, 07:23

HOROR U MEKSIKU Snažan vetar srušio binu na predizbornom skupu, IMA MRTVIH: Kruže stravični snimci tragedije (VIDEO)

Najmanje četiri osobe su poginule i 15 je povređeno u meksičkoj saveznoj državi Nuevo Leon kada je jak vetar oborio binu na predizbornom skupu predsedničkog kandidata Horhea Alvareza Majneza.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Četiri osobe poginule kada se srušio šator na predizbornom mitingu u Meksiku

Izvor: Danas, 23.Maj.2024

Najmanje četiri osobe su poginule a 15 je povređeno kada se šator srušio na predizbornom mitingu jednog od kandidata za predsedničke izbore u Meksiku, izjavio je aktuelni predsednik Andres Manuel Lopes Obrador.

Nastavak na Danas...

(VIDEO) POLITIČAR BEŽI GLAVOM BEZ OBZIRA DOK BINA PADA! Objavljeni novi horor snimci: Raste broj žrtava na predizbornom skupu, među kojima i dete:

Izvor: Blic, 23.Maj.2024

Najmanje devet osoba je poginulo, uključujući jedno dete, a 63 je povređeno u meksičkoj saveznoj državi Nuevo Leon kada je jak vetar oborio binu na predizbornom skupu predsedničkog kandidata Horhea Alvareza Majneza, saopštile su lokalne vlasti.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.