Jokić u prvoj petorci NBA lige

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Maj.2024, 07:51

Jokić u prvoj petorci NBA lige

Srpski košarkaš i zvezda Denver nagetsa Nikola Jokić uvršten je u prvi tim NBA lige, čime je dobio još jedno individualno priznanje, nakon treće MVP nagrade za najkorisnijeg igrača lige.
Pored Jokića, idealnu petorku čine Luka Dončić (Dalas), Janis Adetokumbo (Milvoki), Šaj Gildžes Aleksander (Oklahoma) i Džejson Tejtum (Boston).
Jokić je četvrti put u karijeri uspeo da se nađe u prvoj petorci NBA lige.
Prvi put se u idealnom timu našao 2019, zatim 2021. i 2022. godine.
Košarkaši Denver nagetsa nedavno su eliminisani su iz plej-ofa NBA lige nakon serije utakmica protiv Minesote timbervulvsa....
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikola Jokić u idealnoj petorci NBA lige! Još da ga dočekamo u timu Srbije - to će biti to!

Izvor: Sportal.rs, 23.Maj.2024

Nikola Jokić je MVP NBA lige, treći put za poslednje četiri godine, a sada mu je stiglo novo individualno priznanje! Srpski košarkaš uvršten je u idealan tim najjače lige sveta, što je i normalan sled okolnosti nakon svega što je učinio uprkos eliminaciji Denvera u polufinalu Zapadne konferencije.

Nastavak na Sportal.rs...

Jokić u prvoj petorci NBA lige

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Maj.2024

Srpski košarkaš i zvijezda Denver nagetsa Nikola Jokić uvršten je u prvi tim NBA lige, čime je dobio još jedno individualno priznanje, nakon treće MVP nagrade za najkorisnijeg igrača lige.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Košarkaši Dalasa poveli protiv Minesote u finalu plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige

Izvor: Danas, 23.Maj.2024

Košarkaši Dalasa poveli su protiv Minesote u finalu plej-ofa Zapadne konferencije u NBA ligi, pošto su noćas u prvoj utakmici na gostujućem terenu pobedili 108:105.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.