Ruska PVO oborila nekoliko vazdušnih ciljeva na prilazu Belgorodu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Maj.2024, 07:51

Ruska PVO oborila nekoliko vazdušnih ciljeva na prilazu Belgorodu

Ruska PVO je oborila jutros nekoliko vazdušnih ciljeva na prilazu Belgorodu, a granate su pogodile dva dečija kampa, u napadu u kojem, prema preliminarnim podacima, nije bilo žrtava, saopštio je regionalni guverner Vjačeslav Gladkov.
"Naš PVO sistem je radio iznad Belgoroda i Belgorodske oblasti , nekoliko vazdušnih ciljeva je oboreno na prilazu gradu, preliminarno nije bilo žrtava", napisao je Gladkov na Telegramu.
On je naveo da je u Belgorodu, od direktnih udara granata oštećena pomoćna zgrada u jednom dečijem kampu i teren stadiona u drugom, kao i da se zapalila suva trava na površini od 50 kvadratnih metara, prenosi agencija RIA Novosti.
Pored toga, prema tvrdnjama ruskog zvaničnika,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.