Novak: Znam da ne igram najbolje, ali verujem u sebe

Izvor: N1 televizija, 10.Maj.2017, 22:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak: Znam da ne igram najbolje, ali verujem u sebe

Novak Đoković rekao je posle duela sa Nikolasom Almagrom da je svestan da ne igra na svom najboljem nivou.

Srpski teniser bio je blizu poraza, gubio je sa 3:0 u trećem setu, ali je uspeo da preokrene i plasira se u osminu finala Mastersa u Madridu.

Bio je to prvi meč Đokovića bez sgručnog štaba sa kojim se rastao proteklog petka.

"Gledajte, još uvek tražim put >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << do konstantnosti i do nivoa na kojem želim da igram. Svestan sam da ne igram svoj najbolji tenis, ali verujem u sebe i u proces. Na kraju će sve doći na svoje", rekao je Novak i istakao da ima dosta pozitivnih stvari iz duela sa Almagrom.

"Skoro dva cela seta sam igrao veoma dobro. Igrao sam konstantno, rizikovao sam, vratio mnogo lopti, servirao precizno. Nisam pravio previše grešaka. Onda je usledio period od četiri gema koji nije bio dobar. Ali, uspeo sam da se oporavim. Pokušavam da izvučem pozitivne stvari iz meča. Znam koje su stvari koje nisam radio kako sam želeo. ali, normalno je da imam uspone i padove. Trudiću se da smanjim te amplitude. Ne bih smeo da gubim četiri gema u nizu na ovom nivou jer onda vrlo lako mogu da izgubim meč. Ja sam bio blizu poraza, vodio je 3:0 u trećem setu. Ali, kao što sam rekao, srećan sam jer sam bio dobar pod pritiskom. Radujem se sledećem duelu."

Sledeći duel u Madridu Đoković će igrati protiv još jednog Španca Felisijana Lopesa koji je prethodno bio bolji od Žila Simona.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.