Holivudske zvezde na Đokovićevoj humanitarnoj večeri

Izvor: Politika, 10.Sep.2013, 19:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Holivudske zvezde na Đokovićevoj humanitarnoj večeri

Novak Đoković i Jelena Ristić na prethodnoj humanitarnoj večeri u Londonu skupili su 2,8 miliona dolara za decu Srbije

Samo 24 sata pošto je u finalu Otvorenog prvenstva Amerike u tenisu izgubio od Rafaela Nadala, najbolji teniser sveta Novak Đoković organizovao je kasno sinoć dobrotvornu večeru u Njujorku, gde je sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << prijateljima i zvanicama iz svetskog šou-biznisa sakupljao sredstva za pomoć programima ranog razvoja i obrazovanja dece u Srbiji.

Ovo je treća po redu humanitarna večera koju organizuje Fondacija „Novak Đoković”: prethodne su održane u Njujorku prošle godine i letos u Londonu, gde je ukupno prikupljeno oko 2,8 miliona dolara.

Uz izvršnu direktoru fondacije Jelenu Ristić, inače Đokovićevu devojku, među zvanicama bili su poznati holivudski glumci: Robert de Niro, Kevin Spejsi, Kejt Hadson i Goldi Hon, modni magnati Tomi Hilfiger i Dona Karan, top-model Naomi Kembel i biznismen Ronald Barkli.

U centru pažnje bila je globalna ambasadorka fondacije vojvotkinja od Jorka – Sara Ferguson. Na listi zvanica koje su prošetale crvenim tepihom ispred svečane sale „Kapital” bili su još engleski komičar i glumac Riki Džervis, model i glumica Olivija Palermo, top-model kompanije „Viktorijas sikret” Karolina Kurkova, glumica i model Moli Sims, legendarni teniseri Džimi Konors i Džon Mekinro, jedan od najboljih plivača svih vremena Rajan Lohti i mnoge druge ugledne i javne ličnosti iz sveta sporta, mode i filma.

objavljeno: 11.09.2013.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale,   London,   Svetsko prvenstvo,   Rafael Nadal

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fondacija Novaka Đokovića prikupila 2,5 miliona dolara za decu u Srbiji

Izvor: MozzartSport.com, 11.Sep.2013, 09:38

As na terenu, ljudina van njega. Ni nepuna 24 časa posle iscpljujućeg finala US Opena protiv Rafaela Nadala, Novak Đoković je iz patika uskočio u cipele i odelo i na gala večeri svoje fondacije u Njujorku okupio svetske zvezde kako bi prikupio novac za decu u Srbiji. Najbolji srpski sportista i...

Nastavak na MozzartSport.com...

NJUJORK: Fondacija Novak Đoković sakupila 2,5 miliona dolara za decu Srbije

Izvor: NaDlanu.com, 11.Sep.2013

Najbolji svetski teniser priredio humanitarno veče Fondacije Novak Đoković u Njujorku dan posle finala US Opena, i tom prilikom skupio je veliku sumu za pomoć ugroženoj deci u Srbiji..Na trećoj po redu humanitarnoj gala večeri, na kojoj je najbolji svetski teniser Novak Đoković zajedno sa devojkom...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.