Antonina Petković zaštitno lice Viktorije Bekam, možda joj i kaže ko je Novak Đoković

Izvor: Blic, 13.Feb.2013, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Antonina Petković zaštitno lice Viktorije Bekam, možda joj i kaže ko je Novak Đoković

Antonina Petković, manekenka modne agencije Models Inc. – Elite Model Look učetvovala je na jučerašnjoj reviji Viktorije Bekam u okviru Njujorške nedelje mode. Dizajnerka je oduševljenja malom Čačankom pa je odlučila da ona bude zaštitino lice njene nove kolekcije.

- Antonina je super šik - prokomenatrisala je Viktoija Bekam na Tviteru ispod Antoninine fotografije.

Manekenka koja je bila zvezda >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << revije Vivijen Vestvud na Pariskoj nedelji mode, uskoro će snimiti katalog koji će najaviti novu kolekciju popularne Poš.

- Ovo je prvi put da sam u Njujorku i prezadovoljna sam zbog ovolikog uspeha. Presrećna sam što sam upoznala Viktoriju Bekam i što sam radila sa njom, ali je ipak najvažnije to što je ona bila jako zadovoljna našom saradnjom, pa me je uzela za zaštitno lice njenog luk buka - rekla nam je Antonina.

Posle Njujorka, našu manekenku očekuje put u Pariz i Milano gde će raditi revije najvećih svetskih dizajnera.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Antonina Petković zaštitno lice Viktorije Bekam (Foto)

Izvor: Svet plus, 13.Feb.2013

Dizajnerka je oduševljena mladom Čačankom pa je odlučila da ona bude zaštitno lice njene nove kolekcije, a možda joj i kaže ko je Novak Đoković.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.