Ana i Nole prvi nosioci u Pertu

Izvor: B92, 18.Okt.2010, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana i Nole prvi nosioci u Pertu

Srpski teniseri Novak Đoković i Ana Ivanović postavljeni su za prve nosioce na Hopman kupu u Pertu, na kojem takmičenje počinje 1. januara.

Đoković i Ivanovićeva će se takmičiti u grupi A sa selekcijama Belgije, Kazahstana i Australije.

Za Belgiju će u Pertu igrati Žistin Enan i Stiv Darsis, Kazahstan će predstavljati Jaroslava Švedova i Andrej Golubjev, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a domaćine Ališa Molik i Lejton Hjuit.

U grupi B igraće Sjedinjene Države, koje će predstavljati Serena Vilijams i Džon Izner, Velika Britanija, za koju će igrati Laura Robson i Endi Mari, Italija, čije će boje braniti Frančeska Skijavone i Potito Staraće, i Francuska, za koju će igrati Kristina Mladenović i Gael Monfis.

Hopman kup je takmičenje nacionalnih timova, a igračima služi kao odlična priprema za prvi Gren slem sezone, Australian Open. Sistem takmičenja je takav da se u svakoj rundi igraju po tri meča, muški singl, ženski singl i miks dubl, a potom najbolje dve ekipe iz obe grupe prolaze u polufinale.

Grupa A

Srbija: Ana Ivanović i Novak Djoković

Belgija: Žistin Enan i Stiv Darsis

Kazahstan: Jaroslava Švedova i Andrej Golubjev

Australija: Alisija Molik i Lejton Hjuit

Grupa B

SAD: Serena Vilijams i Džon Izner

Velika Britanija: Lora Robson i Endi Marej

Italija: Frančeska Skjavone i Potito Staraće

Francuska: Kristina Mladenović i Gael Monfis
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.