POLICIJA NASTAVLJA SA PREKOMERNOM SILOM: Udarili demonstranta i oborili ga na zemlju! Krenula mu je krv iz glave (VIDEO)

Izvor: Kurir, 05.Jun.2020, 08:26

POLICIJA NASTAVLJA SA PREKOMERNOM SILOM: Udarili demonstranta i oborili ga na zemlju! Krenula mu je krv iz glave (VIDEO)

Protesti zbog brutalnog policijskog ubistva Afroamerikanca Džordža Flojda u Mineapolisu traju već deseti dan, a policija je sinoć u gradu Bafalo u saveznoj državi Njujork ponovo prekomerno upotrebila silu.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) REPRESIJA POLICIJE NE PRESTAJE: Oborili demonstranta na zemlju, krenula mu je KRV IZ GLAVE

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jun.2020

Dvojica policajaca su suspendovani bez naknade...Protesti zbog brutalnog policijskog ubistva Afroamerikanca Džordža Flojda u Mineapolisu traju već deseti dan, a policija je sinoć u gradu Bafalo u saveznoj državi Njujork ponovo prekomerno upotrebila silu...Dva policajca udarila su palicom jednog...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Novi UZNEMIRUJUĆI SNIMAK: Policajci udarili i oborili demonstranta, krv se prolila po ulici, oni produžili dalje (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 05.Jun.2020

Dva policajca udarila su i gurnula palicom jednog demonstranta, nakon čega je on pao na zemlju i zatim su prošli pored njega Protesti zbog brutalnog policijskog ubistva Afroamerikanca Džordža Flojda u Mineapolisu traju već deseti dan, a policija je sinoć u gradu Bafalo u saveznoj...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.