Novi UZNEMIRUJUĆI SNIMAK: Policajci udarili i oborili demonstranta, krv se prolila po ulici, oni produžili dalje (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 05.Jun.2020, 10:56

Novi UZNEMIRUJUĆI SNIMAK: Policajci udarili i oborili demonstranta, krv se prolila po ulici, oni produžili dalje (VIDEO)

Dva policajca udarila su i gurnula palicom jednog demonstranta, nakon čega je on pao na zemlju i zatim su prošli pored njega Protesti zbog brutalnog policijskog ubistva Afroamerikanca Džordža Flojda u Mineapolisu traju već deseti dan, a policija je sinoć u gradu Bafalo u saveznoj državi Njujork ponovo prekomerno upotrebila silu.Dva policajca udarila su i gurnula palicom jednog demonstranta, nakon čega je on pao na zemlju i zatim su prošli pored njega.Rojters prenosi >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << da se na video snimcima lokalne radio stanice čuje zvuk lomljenja sličan pucanju kostiju, a potom se i vidi da oboreni demonstrant krvari iz glave.Vidi se kako kordon nastavlja da se kreće, a policajac koji je udario demonstranta preteći se naginje nad njim sve dok ga kolega ne odvuče za ruku i povede dalje.Čuje se kako neko poziva hitnu pomoć, a lokalni radio je u svom izveštaju potvrdio da je hitna pomoć u međuvremenu stigla, pomogla da se povređeni čovek unese u vozilo i kasnije objavila da je on zbrinut i da se nalazi u stabilnom stanju.Dvojica policajaca su suspendovani bez naknade.Snimak iz Bafala izazvao je bes na društvenim mrežama, gde su mnogi osudili potez policajaca.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uznemirijuće: Novi video brutalnosti američke policije! Stvari izmiču kontroli

Izvor: Luftika.rs, 05.Jun.2020

Protesti zbog ubistva Afroamerikanca Džordža Flojda u Americi ne samo da ne prestaju, već, čini se stvar se samo zahuktava i potpuno izmiče kontroli.. Policija je sinoć u gradu Bafalo u državi Njujork ponovo prekomerno upotrebila silu.. Dva policajca gurnula su jednog demonstranta, nakon čega...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.