ČOVIĆ: Partizan je favorit u derbiju, projektovani su da osvoje Evroligu

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2022, 14:11

ČOVIĆ: Partizan je favorit u derbiju, projektovani su da osvoje Evroligu

Prvi čovek crveno-belih direktan.

Crvena zvezda će u ponedeljak dočekati Partizan u derbiju 8. kola ABA lige (20 časova).

Predsednik crveno-belih Nebojša Čović prepušta ulogu favorita komšijama, koji su neporaženi u dosadašnjih sedam mečeva regionalne lige.

- Za mene je Partizan favorit. Pod jedan, imaju mnogo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << skuplji tim od Crvene zvezde, dva i po do tri puta skuplji stručni štab. Oni su projektovani gotovo da budu prvaci Evrolige, u tom delu su favoriti. Mi smo se sada pokrenuli, došao nam je novi trener Duško Ivanović – istakao je Čović gostujući na TV Pink.

Nebojsa Covic - Partizan ima:

- mnogo skuplji tim

- tri puta skuplji strucni stab

- projektovani da osvoje Evroligu

Po tome su favoriti u derbiju pic.twitter.com/oexuFEL1Tx

— Velibor Vasović 🇷🇸🇷🇺 (@VasovicVelibor) November 27, 2022
Pogledaj vesti o: Nebojša Čović,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obradović pred derbi: Specijalna utakmica, daćemo sve od sebe

Izvor: B92, 27.Nov.2022

Trener Partizana Željko Obradović izjavio je da će košarkaši "crno-belih" dati sve od sebe na derbi meču osmog kola regionalne lige protiv Crvene zvezde...Utakmica između Crvene zvezde i Partizana biće odigrana sutra uveče od 20 sati....."Prvi derbi u nizu koji ćemo igrati ove godine. Promena...

Nastavak na B92...

Zvezda dočekuje Partizan u prvom derbiju sezone

Izvor: RTS, 28.Nov.2022, 11:33

Košarkaši Crvene zvezde u Hali "Aleksandar Nikolić" dočekuju Partizan u okviru osmog kola regionalne ABA lige. Prvi derbi sezone počinje u 20 časova, a njegov tok i rezultat možete pratiti na našem Portalu. . Izabranici Duška Ivanovića i Željka Obradovića sastaju...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.