Spektakl u Južnoj Africi: Novicki kapiten Tima sveta u meču protiv Tima Afrike

Izvor: BKTV News, 19.Jun.2017, 22:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spektakl u Južnoj Africi: Novicki kapiten Tima sveta u meču protiv Tima Afrike

Legendarni košarkaš Dalasa Dirk Novicki biće jedan od kapitena na utakmici u Johanesburgu u avgustu, u kojoj će igrati Tim sveta protiv Tima Afrike, u organizaciji NBA lige.

Nacionalna košarkaška asocijacija (NBA) saopštila je da će Novicki biti kapiten Tima sveta zajedno sa košarkašem Šarlot Hornetsa Kembom Vokerom.

BREAKING: Nowitzki, Walker, Deng & Sefolosha to captain Team Africa & Team World, tickets announced! https://t.co/l2QjPcosa7 #NBAAfricaGame >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << pic.twitter.com/yhR2fVpzjs

Novicki je 13 puta nastupao na ol-staru, a prošle sezone postao je prvi strani igrač u NBA ligi sa postignutih 30.000 poena u karijeri.

Kapiten tima Afrike biće igrač Los Anđeles lejkersa Luol Deng, koji je iz Južnog Sudana, kao i član Atlante Tabo Sefološa čiji je otac iz Južne Afrike.

Utakmica se igra u Johanesburgu 5. avgusta.

Konačan spisak igrača i trenera biće objavljen naknadno.

STIŽE KULNA VIDEO-IGRA: Otkriveno koja će velika zvezda krasiti korice NBA2K18 (FOTO)
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.