Izvor: BalkanRock.com, 09.Feb.2023, 08:00

Z++ i Vojko V u februaru i martu u Novom Sadu

Mesto prepoznatljivo po sjajnim koncertima i vrhunskim muzičarima, Kulturni centar Hala 2 nastavlja da oduševljava programom i u 2023. pa tako, publiku već u februaru očekuje odlična žurka koju će zasigurno napraviti Z++. Jedan od najperspektivnijih izvođača savremene hrvatske i regionalne scene, koji je doneo novi pristup trep zvuku, Z++ koncert u Novom Sadu održaće 11. […] The post Z++ i Vojko V u februaru i martu u Novom Sadu first appeared on Balkanrock.com.

Nastavak na BalkanRock.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ST!llness i Neke Face u martu u Novom Sadu

Izvor: BalkanRock.com, 09.Feb.2023

Kultni rep/rok/rege bend ST!LLNESS, koji promoviše novi album “Kocka je okrugla” nastupiće u SKCNS Fabrici, u petak 10. marta. Uz njih će nastupiti banatska ska/pank/rege atrakcija, Neke Face.  Nakon deset godina diskografske pauze, ST!LLNESS je objavio četvrti studijski album “Kocka je okrugla”,...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.