De Hea: Epizoda sa neuspelim transferom u Real me je ojačala

Izvor: Blic, 09.Okt.2015, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

De Hea: Epizoda sa neuspelim transferom u Real me je ojačala

Golman Mančester junajteda i reprezentacije Španije David de Hea, poručio je da ga je letošnja epizoda oko neuspelog transfera u Real učinila jačim.

Podsetimo, poslednjeg dana prelaznog roka transfer De Hee u Real je propao jer papiri nisu na vreme stigli u sedište Španske fudbalske federacije. Potom je potpisao novi četvorogodišnji ugovor sa Junajtedom i vratio se u startni tim posle skoro mesec dana pauze.

Od tada je branio na sedam mečeva u svim takmičenjima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
"Ja sam momak koji voli da sve što je loše ostavi iza sebe. Imao sam dosta nevolja u karijeri i znam kako je biti u svemu tome. Moramo ići napred, raditi naporno i jačati svoju ličnost. To je proces učenja i sazrevanja, fudbal vam često daje teške momente, ali tako sazrevate", kaže De Hea.

On se sa reprezentacijom priprema za meč kvalifikacija protiv Lukesmburga, a sjajni golman ističe i kako mu je lepo u Mančesteru.

"Svi koji rade u Junajtedu su me od početka poštovali, pokušao sam da pomognem i zahvalan sam svima", rekao je bivši golman Atletiko Madrida.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.