Todorić: Čelnici Lige dovedeni da Partizan ne bude prvak

Izvor: Sportski Žurnal, 24.Jun.2014, 02:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Todorić: Čelnici Lige dovedeni da Partizan ne bude prvak

Prodaja, ili katanac – poručio je slikovito Dragan Todorić odmah posle osvajanja Partizanovog, ali i njegovog lično, 44. trofeja! Nepuna dva dana kasnije, Žofri Lovernj je napustio Humsku.
(FOTO: N. Negovanović)
Niko nije iznenađen što je kapiten potpisao dvogodišnji ugovor sa Himkijem. Ipak je imao fantastičnu sezonu, a šampionu su potrebne pare od njegovog obeštećenja. Potrebne su i njemu, jer će deo otići na zaslužena, ali neisplaćena primanja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << /> Svima je jasno da će većina nosioca igre šampiona, možda i svi, napustiti klub tokom leta. Todorić je objasnio „kako stoje stvari“:
Sada slede razgovori sa igračima. Ali, sve je jasno, ne bi trebalo da se pravi preterana fama. Dakle, Bertans ima opciju da može da ide, isto kao i Vesterman. Milosavljeviću i Pavloviću su istekli ugovori. Bogdanović nema opciju da ide, ali kada se završi NBA draft videćemo šta je najbolje za njega i klub. Ostali igrači imaju ugovore, a ko će ostati tek ćemo videti u narednom periodu. Ovo nije nikakva nova situacija, Partizan je navikao da svake godine odlaze po trojica–četvorica igrača. U naredna dva-tri dana razgovaraćemo sa nekoliko igrača, pre svega strancima.
Moral direktora Lige
Todorić je posle meča samo kratko prokomentarisao nestanak trofeja.
Takav incident sa peharom se ne pamti u bilo kom sportu na svetu. Moralo je da se desi baš u zemlji Srbiji. Svašta smo imali u ovim derbijima, tako da to što se desilo na kraju me je malo iznenadilo. Ali, ono što me je frapiralo jeste druga situacija.
Todorić je nastavio:
Očekivao sam da će me makar u kancelariji, u ponedeljak, zateći neki faks ili mejl izvinjenja, u dve rečenice, zbog svega što se desilo. Normalno, toga nije bilo, kao ni čestitke na osvojenoj tituli. Ali, za čestitku razumem, oni su i bili dovedeni tu da urade sve da Partizan konačno ne bude prvak…
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Partizan

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Lovernj: Mnogo će mi nedostajati Partizan

Izvor: Press, 24.Jun.2014

Lovernj će karijeru nastaviti u ruskom Himkiju, sa kojim je potpisao dvogodišnji ugovor.. U emotivnom pismu reprezentativac Francuske poručio je da je istovremeno presrećan zbog osvojene 13. uzastopne titule, ali i tužan jer napušta Partizan.. "Odnos i ljubav prema klubu prevazilaze okvire...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.