Uživo: Crno-beli se odlepili, Lazić već sakupio pet ličnih, Partizan - Zvezda 34:27

Izvor: Blic, 19.Jun.2014, 21:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Crno-beli se odlepili, Lazić već sakupio pet ličnih, Partizan - Zvezda 34:27

Košarkaši Partizana i Crvene zvezde treći put odmeraju snage u finalnoj seriji gde će biti odlučen šampion Srbije, a trenutan rezultat je 1:1. Pratite novi okršaj u praznom Pioniru uživo na Blicsport.rs.

Prvu utakmicu, nakon cirkusa i neverovatne završnice, dobila je Crvena zvezda sa 97:88, dok je Partizan izjednačio u seriji odmah u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << narednom susretu savladavši "večitog" rivala sa 82:62.

Druga četvrtina: Najbržih pet ličnih za Lazića

Zvezda je nastavila grčevito da brani svoju prednost, a onda je Mitrović nastavio sa veoma dobrom igrom i još jednom pogotkom uz dva skoka u napadu, pa je za crveno-bele nakon tri minuta druge deonice bilo 25:20. Pavlović je sa osam metara vratio "-2", a Bogdanović doneo trojkom preokret i Radonjićev tajm-aut.

Milutinov je na pola četvrtine zaradio već treću ličnu grešku što je stvorilo velike probleme u reketu Partizana, ali je uspeo Branko Lazić da ga prestigne sa pet ličnih grešaka što verovatno nije odavno zabeleženo u evropskoj košarci. Partizan je preokrenuo na 29:25. Kada je Pavlović napravio ličnu u ofanzivi, Simonović je brzom realizacijom smanjio već veliku razliku za crno-bele na 34:30.

Prva četvrtina: Vujoševiću odmah tehnička, Zvezdi vođstvo

Nakon rampe Bogdanovića i nekoliko napada bez realizacije, Nelson je pogodio za vođstvo Zvezde, a Gagić je zakucavanjem uzvratio za 2:2 nakon minut i po igre. Jeste da je Partizan ostvario pobedu u drugom duelu, ali je Pavlović sa distance pokazao da bi igra crno-beli bila još bolja da je on bio tu.

Partizan je išao do "+4", a onda su crveno-beli do prvog tajm-auta pogodili za tri poena preko Nelsona i nastavili da drže korak za šampionom Srbije (10:9). Trener Partizana je uspeo nakon pet minuta igre da zaradi tehničku grešku, što uopšte više nije čudno za njega, tako je Nelson vratio izjednačenje 10:10.

Seriju crveno-belih od 7:0 nakon tehničke stratega Partizana prekinuo je Davis Bertans sa trojkom, a onda je Milutinov položio na tri minuta do kraja deonice za "-1" (16:15). Poveli su crno-beli u poslednjem minutu, ali je Mitrović uz faul pogodio, dok je četvrtina završena sa 19:17 za Zvezdu.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uživo: Crno-beli se odlepili, Lazić već sakupio pet ličnih, Partizan - Zvezda 32:27

Izvor: Blic, 19.Jun.2014

Košarkaši Partizana i Crvene zvezde treći put odmeraju snage u finalnoj seriji gde će biti odlučen šampion Srbije, a trenutan rezultat je 1:1. Pratite novi okršaj u praznom Pioniru uživo na Blicsport.rs...Prvu utakmicu, nakon cirkusa i neverovatne završnice, dobila je Crvena zvezda sa 97:88,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.