Izvor: MozzartSport.com, 11.Avg.2020, 23:51

Ode Ren direktno u Ligu šampiona i uze 28.000.000

Sve zahvaljujući Šahtjoru i Sevilji

Francuska će u sezoni 2020/21 imati tri sigurna predstavnika u Ligi šampiona, a to su PSŽ, Marselj i Ren! Najprijatnije iznenađenje prošle sezone i tim koji je samo za bod pobegao Lilu kako bi zauzeo treće mesto obezbedio je ipak direktan plasman u elitno takmičenje zahvaljujući pozitivnom raspletu u utakmicama četvrtfinala o utorka uveče.

Tačnije, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << trijumf Šahtjora nad Bazelom i Sevilje nad Vulvsima doveli su Ren u poziciju da umesto trećeg kola kvalifikacija ode direktno u grupnu fazu Lige šampiona. To za Ren znači i garantovani prihod od 28.000.000 evra! Renu su prijali i rezultati utakmica od ponedeljka, odnosno pobede Mančester junajteda protiv Kopenhagena i Intera protiv Bajera.

Zanimljivo, od ovog sistema Olimpik Lion je već dva puta ostvario benefit – i to u poslednje dve godine. Što se Rena tiče, prolazak u grupnu fazu Lige šampiona izvesno znači i ostanak najvećeg klupskog bisera Eduarda Kamavinge, kome je san bio da sa svojim klubom igra elitno takmičenje. S obzirom da je tek godinu dana prvotimac, momku koji tek treba da postane punoletan se ta želja brzo ispunila!

Dakle, jedna sezona sa Renom u Ligi šampiona, pa onda izvesno transfer u Real Madrid za velike novce...

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.