NA MARAKANU STIGLA PONUDA ZA OVOG IGRAČA: Glatko je odbijena, Zvezdi je potreban za Ligu šampiona (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Maj.2020, 16:43

NA MARAKANU STIGLA PONUDA ZA OVOG IGRAČA: Glatko je odbijena, Zvezdi je potreban za Ligu šampiona (FOTO)

Nema odlaska iz Ljutice Bogdana.

Sve je već bilo spremno za odlazak Matea Garsije iz Crvene zvezde u letnjem prelaznom roku, čak su ga grčki mediji već preselili u solunski Aris koji je poslao ponudu u Ljutice Bogdana, ali nedovoljno da zadovolji crveno-bele. U intervjuu za grčki ''Sport24'' generalni direktor >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Crvene zvezde Zvezdan Terzić je odlučno demantovao da će Argentinac otići u Solun za milion evra koliko je Aris ponudio crveno-belima.

 - Dali smo 2.200.000 evra Las Palmasu da bismo kupili Garsiju. A, Aris nam nudi 1.000.000 evra. I nije samo u tome stvar. Mateo nije na prodaju. Potreban nam je za napad na Ligu šampiona ovog leta. Želimo da zadržimo naše najbolje igrače - rekao je Terzić.

Garsija je ove sezone za Crvenu zvezdu odigrao 22 utakmice i postigao četiri gola uz jednu asistenciju. Ipak, njegov pogodak protiv Jang Bojsa u Bernu se ispostavio kao presudan za plasman u Ligu šampiona i sa njim je Argentianc otplatio svoj transfer.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Helen Steling Holt, devojka Rajana Gigsa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Terzić odbio Grke: Platili smo preko dva miliona, potreban nam je za LŠ

Izvor: B92, 30.Maj.2020

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić odbio je ponudu za Argentinca Matea Garsiju...Grčki Aris ponudio je milion evra kako bi opet imao Garsiju na raspolaganju, ali su crveno-beli rekli "NE"...Aris se nadao da bi mogao da vrati Garsiju u Solun jer kod trenera Dejana Stankovića nije u starnih...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.