
Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Jul.2025, 16:00
Ако желите да направите најтање и најмекше палачинке до сада, урадите ово са смесом
Ако волите танке и мекане палачинке, постоји један важан корак који морате предузети пре него што их ставите у тигањ.
Фото: Pixabay/Nadya_Grunau
Када оставите тесто за палачинке да одстоји у фрижидеру најмање пола сата, у суштини дајете састојцима времена да се сједине. Брашно упија течност, глутен се опушта, а мехурићи ваздуха се равномерно распоређују.
Ово ће резултирати мекшим палачинкама које се неће цепати или...
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.