Zvezda ne prihvata milion evra, jer on nije na prodaju!

Izvor: Sportske.net, 31.Maj.2020, 09:43

Zvezda ne prihvata milion evra, jer on nije na prodaju!

Jasna poruka sa Marakane.

Mateo Garsija će ostati u Crvenoj zvezdi iako nije uspeo da popravi svoj status ni kod Dejana Stankovića.

U odlučujućoj pobedi za titulu, Mateo Garsija nije bio ni među 18, pa su sve glasnije spekulacije o njegovom odlasku.

Zvezda je letos za njega platilia čak 2,2 miliona evra Las Palmasu, i nema nameru da ga proda ovog leta.

"Dali smo 2,2 miliona evra Las Palmasu da bismo kupili Garsiju, a Aris nam nudi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << milion. I nije samo u tome stvar. Mateo nije na prodaju. Potreban nam je za napad na plasman u Ligu šampiona ovog leta, želimo da zadržimo najbolje igrače", rekao je Zvezdan Terzić grčkim medijima, a prenosi Žurnal.

Inače, Argentinac je nastupao za grčki Aris kao pozajmljeni igrač iz Las Palmasa, a letos je bio na pragu prelaska u Olimpijakos, ali je ipak završio u Crvenoj zvezdi.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Sevilja kupuje u Barsi?

Izvor: Sportske.net, 31.Maj.2020

Sportski direktor Monći u novom lovu...Fudbalski klub Sevilja neće imati mnogo novca za investiranja ovog leta, pa je direktor Monći odlučio da kupuje jeftinije igrače...Jedan od njih je desni bek Barselone Musa Vage, koji se vraća sa pozajmice u Renu...Francuski klub je odlučio da ne aktivira...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.