Izvor: HotSport.rs, 13.Maj.2015, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GORI MADRID: Hoće li se večeras po prvi put prekidati utakmica u Ligi šampiona?

Prema poslednjim  informacijama iz Madrida, temperatura u glavnom gradu Španije bi večeras u toku revanš meča Lige šampiona između Reala i Juventusa mogla da dostigne čak 32 stepena.

Madrid gori, i to ne samo zbog tenzije koju sa sobom nosi revanš Lige šampiona, nego i zbog temperature u vazduhu, koja je danas u Madridu išla i do 37-og podeoka. Naime, prema nekim najavama u glavnom gradu Španije >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << večeras će biti i do 32 stepena celzijusa, što bi moglo da dovede do istorijskog događaja u najelitnijem fudbalskom takmičenju.
Juventus će, u slučaju da do toga zaista dođe, od glavnog sudije meča tražiti da utakmicu prekine u 30. i 75. minutu, kako bi se igrači osvežili usled tolike vrućine. Ukoliko do toga zaista dođe, biće to presedan, pošto se nikada do sada nije desilo da se meč prekida sudijskim tajm-autom u duelima Lige šampiona.
Takođe, Juventus je zahtevao i da se teren na Santjago Bernabeu poliva vodom do početka meča. Meč počinje u 20:45h na stadionu ‘Santjago Bernabeu’, a Juventus brani prednost od 2:1 iz prvog susreta u Torinu.
hotsport.rs       
The post GORI MADRID: Hoće li se večeras po prvi put prekidati utakmica u Ligi šampiona? appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.