Ne može se silom protiv magije! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 12.Maj.2015, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne može se silom protiv magije! (VIDEO)

Barselona izgubila sa 3:2 u Minhenu od Bajerna u revanšu polufinala Lige šampiona, ali je prošla u finale koje se igra u Berlinu. Bajern u drugom poluvremenu bio bolji i sačuvao obraz na svom terenu

Fudbaleri Barselone igraće u finalu Lige šampiona! Katalonski gigant vratiće se tamo gde je poslednji put bio 2011. godine >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << pod vođstvom Pepa Gvardiole, iako je večeras u Minhenu u revanšu polufinala izgubio sa 3:2 od Bajerna, na čijoj klupi sada sedi jedan od omiljenih sinova Nou Kampa.

Trenuci inspiracije Brazilca Nejmara, Uruguvajca Luisa Suareza i, naravno, Lionela Mesija bili su dovoljni da Barselona odoli svim naletima oslabljenog Bajerna i čekira kartu za povratak u Nemačku, gde će 6. juna u Berlinu igrati finale LŠ protiv boljeg iz duela madridskog Reala i Juventusa.

Sa druge strane, Bajern je, pogotovo u drugom poluvremenu još jednom pokazao da je veliki i ponosan klub, koji neće dozvoliti da bilo ko, pa makar se zvao i Barselona, odnosi pobedu iz njegove kuće. Ipak, trijumf u večerašnjoj utakmici nije bio dovoljan da se poništi ubedljiv poraz sa Nou Kampa od 3:0.

Čuda se dešavaju u fudbalu, ali samo ponekad. U to su se uverili navijači Bajerna večeras na Alijanc areni. Vera Bavaraca da mogu da naprave senzaciju trajala je otprilike 15 minuta na krcatoj minhenskoj lepotici.

Meč je počeo kao u snu za domaćina, a posle gola Mehdija Benatije u sedmom minutu, posle sjajno izvedenog kornera, zaista je delovalo kao da je Pep Gvardiola pronašao malu, ali dovoljnu pukotinu u igri Barselone da načne, a potom i potpuno pokida postavku Luisa Enrikea.

Bilo je, to međutim, samo optička varka. Barselona se nije uplašila posle gola Benatije, već je sasvim smireno nastavila da igra kao da na tribinama nema više od 65.000 protivničkih navijača koji su komandovali juriš na gol Marka Andrea Ter Štegena.

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Enrike: Ovo je veče za slavlje, ne zanima me protiv koga ćemo u finalu (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 12.Maj.2015

"Kontrolisali smo meč u prvom poluvremenu, dok smo u nastavku napravili par grešaka, ali su one bile posledica umora", rekao je Enrike posle plasmana Barselone u finale Lige šampiona..Fudbaleri Barselone došli su nadomak vrha evropskog fudbalskog Olimpa. Iako su izgubili od Bajerna (3:2) u revanšu...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.