Bajernu pobeda, Barseloni finale

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Maj.2015, 22:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajernu pobeda, Barseloni finale

Fudbaleri Barselone plasirali su se u finale Lige šampiona iako su večeras u Minhenu, u revanš utakmici polufinala, izgubili od ekipe domaćeg Bajerna sa 3:2.

Prvi meč na Nou Kampu Barselona je ubedljivo dobila rezultatom 3:0.

Golove za minhenski klub postigli su Mehdi Benatija u sedmom minutu, Robert Levandovski u 59. i Tomas Miler u 74. Strelac golova za katalonski klub bio je Nejmar >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << u 15. i 29. minutu.

Bajern Minhen je do prednosti došao već iz prve prave prilike na utakmici, kada je Ćabi Alonso sa desne strane izveo korner i pronašao usamljenog Benatiju na oko 10 metara od gola, koji je glavom loptu prosledio u mrežu Barselone.

Katalonci su već u 15. minutu došli do izjednačenja, a dobro proigravanje Luisa Suaresa kroz odbranu Bajerna iskoristio je Brazilac Nejmar.

Barselona je sve nedoumice oko plasmana u finale Lige šampiona iz ovog dvomeča razrešila u 29. minutu. Strelac je ponovo bio Nejmar, koji je ostao sam ispred Manuela Nojera nakon još jednog dobrog proigravanja Suaresa.

Do kraja poluvremena obe ekipe imale su nekoliko dobrih prilika, a najbolju je propustio Robert Levandovski, međutim, njegov udarac sa oko 10 metara, je golman Barselone Mark-Andre ter Štegen izbacio sa gol linije.

Bajern je u drugom poluvremenu uspeo da stigne do preokreta.

Prvo je Robert Levandovski u 59. minutu sjajnim udarcem sa ivice kaznenog prostora doneo izjednačenje, da bi potom gotovo sa iste pozicije Tomas Miler doveo Bavarce do prednosti od 3:2, što se na kraju ispostavilo kao konačan rezultat.

Barselona će u finalu Lige šampiona u Berlinu 6. juna igrati protiv boljeg iz duela između Real Madrida i Juventusa.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ne može se silom protiv magije! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 12.Maj.2015

Barselona izgubila sa 3:2 u Minhenu od Bajerna u revanšu polufinala Lige šampiona, ali je prošla u finale koje se igra u Berlinu. Bajern u drugom poluvremenu bio bolji i sačuvao obraz na svom terenu..Fudbaleri Barselone igraće u finalu Lige šampiona! Katalonski gigant vratiće se tamo gde je poslednji...

Nastavak na MozzartSport.com...

Bajernu pobeda, Barseloni finale

Izvor: Akter, 12.Maj.2015

Fudbaleri Barselone plasirali su se večeras u finale Lige šampiona pošto su u polufinalu ukupnim rezultatom 5:3 eliminisali Bajern Minhen..Bajern je večeras na stadionu Alijanc arena savladao Barselonu sa 3:2...Golove za minhenski klub postigli su Mehdi Benatija u sedmom minutu, Robert Levandovski...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.