Nikola Rokvić naišao na ozbiljan problem: Ovo je šok za organizam!

Izvor: Svet plus, 06.Maj.2024, 12:25

Nikola Rokvić naišao na ozbiljan problem: Ovo je šok za organizam!

Pevač Nikola Rokvić pre dve nedelje krenuo je peške iz Beograda do Grčke, kako bi u svojoj humanitarnoj akciji, prikupio novac za dečju onkologiju.
Nikola će ukupno preći 1,060 km, a sada se već nalazi na pola puta od zacrtanog cilja. Popularni pevač odlučio je da ode peške do manastira Svetog Nektarija Eginskog na Enginu.
Svakodnevno svoje pratiocie obaveštava o pređenim kilometrima i sumi koja je prikupljena za njegovu Fondaciju "Porodica", a od koje će pedijatrijsku onkologiju nabaviti aparati, mikroskopi i sva dodatna propratna oprema.
View this post on Instagram
A post shared by Nikola Rokvic (@nikolarokvic)
Ovoga jutra, Nikola se obratio svojim pratiocima,...
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Nikola Rokvić podelio emotivnu fotografiju, usledio odmah Bojanin odgovor (FOTO)

Izvor: Svet plus, 07.Maj.2024, 09:45

Nikola Rokvić, pre 16 dana kreuo je peške put Grčke kako bi u svojoj humanitarnoj misiji prikupio sredstva za dečju onkologiju...Popularni pevač sada se već nalazi na pola puta, a ukupno treba da prepešači 1.060 km, kako bi stigao do manastira Svetog Nektarija Eginskog na Enginu...Svakodnevno...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.