Ciklus predavanja Sa naučnicom na Ti

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Maj.2024, 12:33

Ciklus predavanja "Sa naučnicom na Ti"

Udruženje naučnica Srbije „SRNA“ u saradnji sa Naučnim klubom Novi Sad nastavlja ciklus predavanja pod nazivom "Sa naučnicom na Ti’’. U utorak 7.maja u Kulturnoj stanici Svilara u Novom Sadu od 18 časova razgovor na "Ti" je sa dr Ivanom Danilov i dr Vanjom Vlajkov na temu ,,Biotehnološka rešenja za održivu poljoprivredu: Transfer tehnologije’’.
Ciklusu predavanja pod nazivom "Sa naučnicom na Ti’’ prisustvovaće prof. dr Sanja Podunavac-Kuzmanović, predsednica Udruženja naučnica Srbije „SRNA“, Tehnološki fakultet, Univerzitet u Novom Sadu, dr Nenad Ivanišević, pokrajinski sekretar za privredu i turizam, dr Ivana Danilov i dr Vanja Vlajkov, Katedra za biotehnologiju, Tehnološki fakultet, Univerzitet...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sa naučnicom na Ti: Predavanje o biotehnološkim rešenjima za održivu poljoprivredu u Svilari

Izvor: Radio 021, 06.Maj.2024

U okviru ciklusa predavanja "Sa naučnicom na Ti" u Svilari će se održati predavanje na temu "Biotehnološka rešenja za održivu poljoprivredu: transfer tehnologije".

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.