Sudija razmatra mogućnost da Trampa pošalje u zatvor

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Maj.2024, 12:37

Sudija razmatra mogućnost da Trampa pošalje u zatvor

Sudija u krivičnom postupku protiv bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa za tajne isplate rekao je danas da ce razmotriti izricanje zatvorske kazne bivšem predsedniku zbog dodatnih kršenja naredbe o zabrani da govori o postupku, nakon što je utvrdio da su novčane kazne od 1.000 dolara da to ne radi neuspešne kao sredstvo odvraćanja.
Sudija Huan Merčan je kaznio Trampa sa po 1.000 dolara za svakog za devet konkretnih kršenja naredbe, dok je Tramp insistirao da koristi svoja prava na slobodu govora, preneli su američki mediji.
Merčan je rekao da će razmotriti izricanje zatvorske kazne na ročištu tokom koga je utvrđeno da je 10 puta prekršio naredbu o zabrani.
Tramp je prošle nedelje kažnjen...
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.