BARSINA MAGIJA! Ljudi, ovo je bolje nego na PES! (video)

Izvor: Sportske.net, 13.Sep.2016, 21:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BARSINA MAGIJA! Ljudi, ovo je bolje nego na PES! (video)

Istinsko uživanje na Kamp Nou, na koje su odavno navikli Barsini navijači...

Barselona je već tokom prvog poluvremena uspela da stekne dva gola prednosti protiv Seltika, a oba gola postignuta su posle sjajne saradnje Nejmara i Mesija.

Oba puta nejmar je bio u ulozi asistenta, a Mesi je već posle dvadesetak minuta igre postao dvostruki strelac!

Goste je ''načeo'' već u trećem minutu meča, ali s obzirom da je Kavani posle samo 42 sekunde pogodio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << mrežu Arsenala, Mesi nije i najbrži strelac u novoj sezoni Lige šampiona.

Ipak, ono što se dogodilo u 27. minutu, dugo će se prepričavati. Još jedna impresivna akcija Barsinog tandema, izigrali su kompletnu odbranu ekipe iz Glazgova, a Mesi je na kraju krunisao novu asistenciju Nejmara za  - 2:0!

U međuvremenu, Seltik je mogao do izjednačenja, ali je Dembeleov šut sa bele tačke zaustavio Ter Štegen, koji je i skrivio jedanaesterac.

Barsine čarolije pogledajte OVDE.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.