Jelena Janković osvojila titulu

Izvor: TV Arena Sport, 18.Okt.2015, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Janković osvojila titulu

Jelena Janković se vratila osvajanju titula. Srpska teniserka osvojila je turnir u Hong Kongu, nakon što je u finalu savladala Nemicu Anđeliku Kerber rezultatom 2:1.

Jankovićeva je došla do 15. titule u karijeri, a druge ove godine. Kerber je prva došla do prednosti u setovima, ali je Janković uspela da preokrene i slavi posle dva i po sata igre 3:6, 7:6 (7:4), 6:1.

Srpska teniserka >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << osvojila je dodatnih 280 poena na VTA listi, ali i 43.000 dolara. Turnir u Hong Kongu igrao se za nagradni fond od 250.000 dolara.

Jelena Janković izjavila je danas da je srećna zbog osvojene titule u Hong Kongu.

"Iza mene je neverovatna nedelja u Hong Kongu. Mnogo puta sam gubila od Kerber, koja je odlična igračica, ali srećna što što sam je sada konačno pobedila. Bilo je fantastično igrati ovde zbog atmosfere i publike koja je ispunila stadion" – rekla je Janković posle meča.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na TV Arena Sport...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.