Jankovićevoj titula u Hong Kongu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Okt.2015, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jankovićevoj titula u Hong Kongu

Srpska teniserka Jelena Janković osvojila je danas turnir u Hong Kongu, nakon što je danas u finalu savladala Nemicu Anđeliku Kerber sa 3:6, 7:6 (7:4), 6:1.

Jankovićeva je došla do 15. titule u karijeri, a druge ove godine pošto je krajem prošlog meseca bila najbolja u Gvanžuu.

Kerber je prva došla do prednosti u setovima, ali je Janković uspela da preokrene i slavi posle dva i >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << po sata igre.

Srpska teniserka osvojila je dodatnih 280 poena na WTA listi, ali i 43.000 dolara.

Turnir u Hong Kongu igrao se za nagradni fond od 250.000 dolara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Jelena Janković osvojila titulu

Izvor: TV Arena Sport, 18.Okt.2015

Jelena Janković se vratila osvajanju titula. Srpska teniserka osvojila je turnir u Hong Kongu, nakon što je u finalu savladala Nemicu Anđeliku Kerber rezultatom 2:1...Jankovićeva je došla do 15. titule u karijeri, a druge ove godine. Kerber je prva došla do prednosti u setovima, ali je Janković...

Nastavak na TV Arena Sport...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.