Nevolje u raju porodice Bosiljčić: Jelena se zbog ljubomore ne odvaja od Ivana?!

Izvor: Svet, 11.Okt.2011, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nevolje u raju porodice Bosiljčić: Jelena se zbog ljubomore ne odvaja od Ivana?!

naslov: 
Nevolje u raju porodice Bosiljčić: Jelena se zbog ljubomore ne odvaja od Ivana?!



excerpt: 
Jelenu ni poodmakla trudnoća ne sprečava da odlazi na nastupe svog dragog, pa čak i na one u dijaspori...


izvor: 
Kurir


tekst clanka: 
Jelena Tomašević u stopu prati svog supruga Ivana Bosiljčića jer je postala mnogo ljubomorna! Naime, kako saznaje Kurir od izvora bliskog nedavno venčanom paru, Jelenu ni poodmakla trudnoća ne sprečava da odlazi na nastupe svog dragog, pa čak i na one u dijaspori.
"Jelena je postala strašno ljubomorna i ne odvaja se od Ivana. Čak je počela da odbija nastupe koji se vremenski poklapaju sa Ivanovim", ističe izvor i dodaje: "Ranije nije bila takva, ali u poslednje vreme ništa ne pomaže. Čak ni Ivan ne može da je ubedi da nema zbog čega da strahuje i da joj je veran."
PR menadžer Jelene Tomašević, Ninoslav Prodanović, međutim, kaže da u tim pričama nema istine. "To je nemoguće, pošto Ivan od svadbe provodi 24 časa dnevno na snimanju nove Šotrine serije u Novom Sadu. Jedino ako ide na te nastupe a da ja to ne znam. A Jelena je ovih dana zauzeta planovima vezanim za svoju karijeru i nastupe koji je čekaju u narednom periodu", rekao je Prodanović.
 



slika_mala: 



Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.