Veliki nedeljni horoskop od 17. do 23. avgusta 2020. godine

Izvor: Tracara.com, 16.Avg.2020, 17:16

Veliki nedeljni horoskop od 17. do 23. avgusta 2020. godine

Ovan Posao vam je dobro prikazan tokom ove nedelje. Spremni ste da svima pokažete da ste ponosni na svoj rad. Voljena osoba se oslanja na vas i kada joj je dobro ali i kada ima neke probleme. Iskoristite ovu nedelju kako biste se maksimalno udaljili od svih stresova kako bi vam zdravlje bilo bolje. Bik Niste zadovoljni situacijom na poslovnom polju i razmišljate o promenama. Očekuju vas neke emotivne promene. Moguće je da jednostavno nemate dovoljno poverenja u voljenu osobu. Prilično ste malaksali >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << i umorni. Izbegavajte preterano naprezanje i veliku aktivnost. Dajte sebi vremena za odmor. Nastavak na sledećoj strani… The post Veliki nedeljni horoskop od 17. do 23. avgusta 2020. godine appeared first on Tračara.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Dnevni horoskop za 17. avgust 2020. godine

Izvor: Tracara.com, 17.Avg.2020, 00:02

OVAN Imate utisak da ste dosta grešili pri donošenju poslovnih odluka u prošlosti. Vreme je da neke stvari ispravite. Sa osobom koja vam se dopada imate promenljiv odnos koji vam unosi osećaj nesigurnosti. Sklonost ka gojenju. BIK Tokom današnjeg dana budite pažljivi na poslovnom polju jer veoma...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.