Izvor: Luftika.rs, 20.Dec.2023, 11:22

Najprecizniji ruski astrolog Pavel Globa tvrdi da će ova 4 znaka biti najsrećnija u 2024, uspesi će se ređati kao na traci

Pavel Globa je jedan od najpoznatijih ruskih astrologa, a kažu da su njegove astro prognoze tačne i do 85 odsto. Za 2024. godinu on prognozirao je sreću, blagostanje i novac za određene znake.
Nedeljni horoskop od 18. do 24. decembra: Za tri znaka nema zime
Bik Za Bika će 2024. godina biti posebno srećna na polju porodice. Oni će uživati u porodičnoj idili, a komunikacija i druženje sa rođacima i prijateljima doneće im mnogo zadovoljstva, ali i osećaj da im u životu sve >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << ide nabolje.
Blizanci Za Blizance će 2024. godina biti životna! Sreća na svakom koraku, sve što naume, to će i da ostvare. Finansije im kreću u pravom smeru, mnogo dobrih ponuda koje neće moći da propuste. Slobodni Blizanci će imati velike šanse da upoznaju srodnu dušu.
Strelac Strelčevima sleduje velika sreća u drugoj polovini godine. Dolazi period napretka – sve će vam ići na ruku, i svaki trud urodiće plodom.
Jarac Jarčevima dolazi prosperitet na polju ljubavi – sve veze koje započnu u 2024. godini biće tajne i srećne, piše Zadovoljna.
Astrolog Pavel Globa otkriva koja 4 znaka će do kraja 2023. imati ludačku sreću i trijumfovati na svim poljima

Pogledaj vesti o: Horoskop - Bik,   Horoskop - Blizanci

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Astrolog Pavel Globa predviđa velike uspehe za četiri znaka horoskopa!

Izvor: Svet plus, 20.Dec.2023

Poznati astrolog Pavel Globa za koga kažu da je najprecizniji, predviđa velike uspehe za četiri znaka horoskopa u 2024. godini...Pavel Globa je jedan od najcenjenijih ruskih astrologa, a kažu da su njegove astrološke prognoze precizne čak do 85 posto. Za 2024. godinu, predviđa sreću, blagostanje...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.