Izvor: Piplmetar.rs, 14.Maj.2024, 13:32

Merkur prelazi u Bika u sredu, a evo šta to znači za nas

Merkur u Biku 2024. će prebivati u ovom znaku do 3. juna. Kako će se to odraziti na vaš horoskopski znak pročitajte u tekstu.
Merkur je planeta koja nadgleda komunikaciju, transport i tehnologiju. Sa druge strane, priroda Bika je umetnička, voli luksuz, ali su veoma pažljivi, senzualni i ne vole užurbanost. Ova kombinacija će učiniti da budemo promišljeni i odlučni iako bi komunikacija mogla biti otežana.
Šta nam donosi Merkur u Biku 2024? Ovo će biti povoljan period za oslanjanje na razum i za istraživanja. Ovo će veoma moguće izazvati da doživite trenutke prosvetljenja, ali se sa druge strane otvaraju i mogućnosti za šokantne vesti iz vedra neba. Takođe, bićemo rešeni da donosimo odluke, ali ako budemo nepažljivi...

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.