VENERA JE UŠLA U RIBE, SPREMITE SE ZA VARNICE: Njen tranzit donosi ljubav i ROMANSU za OVE znakove

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jan.2023, 10:34

VENERA JE UŠLA U RIBE, SPREMITE SE ZA VARNICE: Njen tranzit donosi ljubav i ROMANSU za OVE znakove

Horoskop za Veneru u Rbama od 27. januara do 28. februara 2023. godine - saznajte koje promene će se dogoditi na ljubavnom planu za usamljena i zauzeta srca!

Venera prelazi iz Vodolije u sanjive Ribe 27. januara, gde će ostati do 20. februara 2023. godine. Dok je Venera donekle oslabljena u znacima kojima vlada Saturn (Jarac, Vodolija), ona je, na našu sreću, egzaltirana u Ribama. Šta to tačno znači za planetu ljubavi? I šta to znači za nas, u narednih nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nedelja?

Raspoloženi smo za ljubav! Vreme je da se posvetite romantici. Organizujte velike planove za Danzaljubljenih . Pretvorite romantične fantazije u stvarnost. Dok je Venera u Ribama, potrebno je da sklapate poznanstva, izlazite na sastanke, započinjete nove veze ili jačate postojeće. Venera voli kada ljudi komuniciraju i traže zajednički jezik .

Dok je Venera u Ribama, ljubav će se najsnažnije osmehnuti horoskopskim znakovimaRiba, Raka, Škorpije, Bika i Jarca.

Romantična Venera želi da donese ljubav i romansu, istina, ali još jedan važan uticaj je uspostavljanje harmonije. Ako ste u nepotrebnom sukobu sa prijateljem, kolegom ili članom porodice, Venera će izlečiti vašu vezu, dolazi kao melem za ranu. Pored toga, počećemo da primećujemo prijatnije stvari u svemu što se dešava.

Iako je ovo sjajan tranzit za Veneru, 15. februar je posebno značajan dan. Planeta ljubavi biće u konjunkciji sa tkačem snova Neptunom, suvladarom Riba. Ako Venera pojačava želju, Neptun pojačava fantaziju. Ove dve planete zajedno garantuju magiju, neko će vas očarati, ali samo na kratko.

Postoje i izazovni dani unutar ovih tranzita. Budite oprezniji od 1. do 6. februara. Tada je Mars u kvadratu sa Venerom. Kvadrati stvaraju napetost, pa se ovih dana možda osećate malo nervozno. S obzirom da je Mars takođe povezan sa libidom, ovo bi mogao biti tranzit tinjajuće erotske energije ili iščekivanja, što bi dovelo do konačnog objavljivanja oko 6. februara.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ribe,   Horoskop za januar,   Horoskop za februar

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Venera je u Ribama do 20. februara, a ova 3 znaka bi do tada mogla da pronađu srodnu dušu

Izvor: Luftika.rs, 28.Jan.2023

Tranzit Venere u Ribama donosi značajne promene na emotivnom planu za određene horoskopske znakove. Oni će u periodu koji je pred nama imati priliku da upoznaju partnera za ceo život.. Ovaj tranzit stvara osećaj smirenosti, pa od 26. januara do 20. februara više nećemo toliko biti „pod opsadom“...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.