Izvor: Svet, 27.Apr.2015, 00:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovan – Nedeljni horoskop za period: 27.04.2015. – 03.05. 2015.

U skladu sa postavljenim prioritetima imate svoju viziju i ne želite da prihvatite kompromisnu ponudu, na takav način nepotrebno otežavate svoj poslovni ili društveni položaj. Prihvatili ste previše obaveza koje počinju da Vas zamaraju. Ukoliko Vam je stalo da sačuvate dobar poslovni rejting, udružite svoje interese sa pouzdanim saradnicima i prihvatite neciji uticaj. U ljubavnom životu priželjkujete više iskrenosti i nežnosti, ali imate utisak da Vas neko zavarava velikim obećanjima ili pogrešnom pričom. Iskustvo Vas opominje da napravite emotivnu distancu u odnosu na neke sumnjive situacije. Oslonite se na svoju intuiciju, dobar osecaj Vas neće izneveriti.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ovan – Nedeljni horoskop za period: 27.04.2015. – 03.05. 2015.

Izvor: Scandal.rs, 27.Apr.2015

U skladu sa postavljenim prioritetima imate svoju viziju i ne želite da prihvatite kompromisnu ponudu, na takav način nepotrebno otežavate svoj poslovni ili društveni položaj. Prihvatili ste previše obaveza koje počinju da Vas zamaraju. Ukoliko Vam je stalo da sačuvate dobar poslovni rejting,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.