Dnevni horoskop za 6. avgust 2020. godine

Izvor: Tracara.com, 06.Avg.2020, 00:01

Dnevni horoskop za 6. avgust 2020. godine

OVAN Napravili ste dobru procenu i sada ubirate poslove svog poslovnog truda, zalaganja i ulaganja. Osećate potrebu da menjate svoj ljubavni status. Sa Strelcem vas očekuje prilika za jako lepu vezu. Manji problemi sa nogama. BIK Možete da očekujete manje poteškoće na poslu. Nemojte da paničite već se posvetite smirenom rešavanju problema. Ljubavna situacija vam je na neki način blokirana. Problemi sa temperaturom. BLIZANCI Rado prihvatate nove obaveze na poslovnom polju i spremni ste da >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << pokažete želju za napredovanjem. Nerazumevanje koje se javlja između vas i partnera u narednom periodu može da dovede do raskida. Potreban vam je odmor. Nastavak na sledećoj strani The post Dnevni horoskop za 6. avgust 2020. godine appeared first on Tračara.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Blizanci

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Dnevni horoskop za 7. avgust 2020. godine

Izvor: Tracara.com, 07.Avg.2020, 00:00

OVAN Moguće je da ste skloni brzopletim reakcijama, a samim tim i manjim konfliktima sa kolegama. Svoju nervozu lako prenosite i na emotivnog partnera. Lako ulazite u nove svađe. Povedite računa kada je u pitanju holesterol. BIK Moguće je da imate manje finansijske probleme ali i da ćete u narednom...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.