Uživo: Stara dama u žutom paklu, sudi Mažić, Dortmund - Juventus 0:0

Izvor: Blic, 18.Mar.2015, 21:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: "Stara dama" u "žutom paklu", sudi Mažić, Dortmund - Juventus 0:0

Fudbaleri Borusije iz Dortmunda na svom stadionu igraju revanš meč osmine finala Lige šampiona protiv Juventusa (20:45), a susret "milionera" i "stare dame" možete pratiti na Blicsport.rs!

Juventus je u prvom meču u Torinu savladao Borusiju sa 2:1, zato sa golom prednosti ulazi u revanš susret, ali i četiri povređena igrača, jer na raspolaganju neće imati Andreu Pirla, Martina Kaseresa, Kvadvoa >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Asamou i Romula.

Trener Juvea Masimilijano Alegri odlučio se za formaciju 4-3-1-2: Bufon, Lihtštajner, Bonući, Kjelini, Evra, Vidal, Markizio, Pogba, Pereira, Tevez, Morata. Sa druge strane, Jirgen Klop se odlučio da Ćira Imobilea ostavi na klupi, dok je Neven Subotić u startnoj postavi: Vajdenfeler, Sokratis, Subotić, Humels, Šmelcer, Bender, Gundogan, Kampl, Mhitarjan, Rojs, Aubamejang.

Na susretu u Dortmundu pravdu deli srpski arbitar Milorad Mažić, dok su pomoćnici Milovan Ristić i Dalibor Đurđević, a četvrti sudija je Deja Petrović.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tevez ispraznio Vestfalen

Izvor: Mondo, 18.Mar.2015

Sjajni Argentinac sa dva gola i asistencijom odveo Juventus u četvrtfinale Lige šampiona i naterao dobar deo Borusijinih navijača da ranije napusti stadion...Borusija i Juventus po četvrti put sastali su se u Dortmunu i po četvrti put slavili su gosti!..Prvi put ove sezone Borusija je u Ligi šampiona...

Nastavak na Mondo...

Uživo: Povreda Pogbe, "stara dama" vodi u Dortmundu, Borusija - Juventus 0:1!

Izvor: Blic, 18.Mar.2015

Fudbaleri Borusije iz Dortmunda na svom stadionu igraju revanš meč osmine finala Lige šampiona protiv Juventusa (20:45), a susret "milionera" i "stare dame" možete pratiti na Blicsport.rs!..Juventus je u prvom meču u Torinu savladao Borusiju sa 2:1, zato sa golom prednosti ulazi u revanš susret,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.