USTAŠE KIPTE OD BESA JER UKAZUJEMO NA NJIHOVA ZLODELA: Skandalozan prilog hrvatske televizije o srpskom filmu Oluja (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2022, 14:47

USTAŠE KIPTE OD BESA JER UKAZUJEMO NA NJIHOVA ZLODELA: Skandalozan prilog hrvatske televizije o srpskom filmu "Oluja" (VIDEO)

Ustaška televizija RTL besna je što Srbi ukazuju na zlodela počinjena za vreme akcije "Oluja", pa su trejler za istoimeni film nazvali "provokacijom".

- Film koji je razbesneo Hrvate ima punu podršku srpskog predsednika i vrlo ambicioznu ideju - da ga vidi ceo svet - navela je voditeljka RTL-a.

Dalje se bez srama navodi kako će se u filmu "preskočiti srpska odgovornost za "Oluju'”!?

- Preskočiće se činjenice kako je do “Oluje” došlo, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << preskočiće se srpska odgovornost - čuje se u skandaloznom prilogu, uz dodatak da su u pitanju "srpski mitovi".

Jasno je da ustaše kipte od besa jer Srbija više ne ćuti o “Oluji” i žrtvi našeg naroda, a istina se čuje upravo zahvaljujući predsedniku Aleksandru Vučiću koji ne dozvoljava da se nevino stradali zaborave, zbog čega je meta konstantnih napada iz Hrvatske.

USTAŠE KIPTE OD BESA JER UKAZUJEMO NA NJIHOVA ZLODELA!

Hrvatski RTL o filmu "Oluja":

"Film je razbijesneo Hrvate a ima podršku Vučića! Autori filma zvuče kao Vučić i Vulin! Sramotno je da se tako govori o Oluji a preskače se srpska odgovornost! TO SU SRPSKI MITOVI!" pic.twitter.com/dGIEGsxTxt

— Detektor laži (@LaziDetektor) August 4, 2022

Podsetimo, dok ustaše slave progon više od 220.000 i ubistva oko 2.000 ljudi, u Novom Sadu obeležiće se Dan sećanja na sve stradale i prognane u “Oluji”, a ovom činu prisustvovaće i predsednik Vučić.
Pogledaj vesti o: Film Besa

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.