Srbija ima juniorsku šampionku Evrope

Izvor: 011vodič.com, 30.Avg.2019, 19:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija ima juniorsku šampionku Evrope

Kikbokserka iz Kosovske Mitrovice Natalija Savić evropska je šampionka u kik-boksu.
Kvota u kladionici MaxBet da će Srbija da bude šampion sveta je 4.00. 
Ona je na Evropskom juniorskom prvenstvu u Mađarskoj u finalnoj borbi ubedljivo pobedila kikbokserku iz Rusije i tako osvojila titulu evropskog prvaka u kategoriji juniorki iznad 60 kilograma.
Veoma sam ponosan i srećan zbog uspeha naše Čupke. To je velika stvar ne samo za nju ili mene kao njenog trenera, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << već i za čitav ovaj region – rekao je agenciji Beta trener kik-boks kluba “028” Marko Božović.

The post Srbija ima juniorsku šampionku Evrope appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Natalija Savić juniorska evropska šampionka u kik-boksu!

Izvor: Sportske.net, 30.Avg.2019

Kikbokserka iz Kosovske Mitrovice Natalija Savić evropska je šampionka u kik-boksu...Ona je na Evropskom juniorskom prvenstvu u Mađarskoj u finalnoj borbi ubedljivo pobedila kikbokserku iz Rusije i tako osvojila titulu evropskog prvaka u kategoriji juniorki iznad 60 kilograma..."Veoma sam ponosan...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.